vineri, 2 mai 2008

Vizualizare si editare grafica

irfanview.com

Irfanview este un soft liber pentru windows, si suporta peste 50 de formate diferite de fisiere. are si drag & drop, suport pentru scanare si printare, poti sa faci si slideshow cu el, se pot face chiar si retusuri la poze, plus multe altele care le ve'ti descoperi pe parcurs.

Have Fun
Daniel <><

Software pentru design grafic

PixelToolbox

Hy all, ... pentru cine are nevoie de un sof complet pentru design grafic, creare, editare, wallpapers, icoane etc etc. PixelToolbox are un set de unelte pentru grafica usor de folosit, si filtre care combinate cu o interfata usor de folosit iti lasa libera imaginatia.
Are numai 3,6 MB, dar merge doar pe Windows!

Have Fun - fiti creativi!

Secretul Domeniilor expirate: cumparare vanzare domenii = profit

Deja au fost inregistrate peste 25 de milioane de domenii, .com, .net, .org si devine tot mai greu si mai greu sa gasesti un nume bun pentru domeniul tau. Totusi un nume bun pentru domeniu este esential pentru o promovare eficienta a unui website. Cand un client se hotaraste sa viziteze un website, in mod frecvent cel care castiga este cel care are numele domeniului cel mai credibil. Un domeniu relevant ii spune clientului ca site -ul, este unul dintre marii jucatori din piata si daca este si un nume memorabil atunci batalia este pe jumatate castigata.

Totusi ocasional este posibil sa gasesti un domeniu bun care sa nu fie inregistrat, dar este nevoie de ore intregi de cautari si de un mare noroc. Totusi exista o sursa bogata de domenii care este din ce in ce mai buna in gasirea unui domeniu bun si aceasta sursa sunt cele cateva mii de domenii care expira in fiecare saptamana. Domeniile expirate sunt domeniile care au fost inregistrate dar la care proprietarul a renuntat. In aceasta situatie domeniile sunt preluate de firma la care s'a facut inregistrarea si devin disponibile pentru inregistrare.

Multe dintre domeniile care acum sunt lasate sa expire au fost inregistrate cu ani in urma cand era mult mai usor sa gasesti un domeniu bun. Sunt multe motive pentru care proprietarii renunta la a mai continua cu inregistrarea domeniului, dar de cele mai multe ori acest lucru se intampla pentru ca proprietarul nu l'a folosit niciodata sau si'a pierdut interesul cu privire la acest domeniu. Calitatea domeniilor expirate s'a imbunatatit in ultimii ani si aceste domenii ofera acum una din cele mai bune oportunitati de pe internet.

Daca va ganditi sa incercati ( si chiar merita ca se fac bani buni) intrati pe ExpiredDomains.com si aici sunt mii de domenii care expira in fiecare zi.

Un alt site bun pentru a face bani din vanzarea domeniilor este: Deleteddomains.com . La ei trebuie sa iti faci cont pentru a putea sa cumperi domeniile care apar ca fiind sterse. Au si o versiune gratuita de membership dar nu poti face decat doua cautari gratuite. Se mai poate membership pe o saptamana, o luna, trimestrial sau anual.

Have Fun - si bafta la vanatoare :)
Daniel <><