luni, 28 aprilie 2008

Cand sa pui reclame pe blog?

Foarte multi bloggeri au realizat ca desi au inceput din pasiune sa posteze articole se pot face bani frumosi de pe urma traficului care il au.

Asadar vine si intrebarea de baza: "Cand pot sa imi pun reclame pe blog?" o intrebare cu mai multe raspunsuri de la mai multi oameni! Totusi cea mai buna abordare este sa pui reclame pe blog din prima zi pentru doua motive simple:

1. Iti vor aduce un un venit din prima zi - asta inseamna cateva sute de dolari pe an si nuc red ca se supara cineva daca face cateva sute de dolari in plus pe an. Eu unul stiu ca nu ma supar!

2. Cititorii se obisnuiesc cu reclamele - ce'i mai multi oameni care nu isi pun reclame din prima zi imi dau de inteles ca vreau sa isi construiasca o reputatie si un anumit numar de cititori si apoi sa puna reclame.

Inteleg aceasta motivatie, nu vreau sa isi indeparteze cititorii cu reclame, totusi eu sunt putin sceptic in ce priveste aceasta abordare. Oare cati oamenii sunt indepartati de pe un site pe care exista reclame? Cred ca se creeaza mai multe probleme atunci cand schimbi regulile si iti postezi reclame pe blog iar cititorii tai au fost obisnuti fara reclame.

Have Fun ... PS: vrea cineva sa puna reclame pe blogul meu? .. he he he :) :P
Daniel <><